tisdag 10 juli 2012

Till tippen - dag 2

Nu ska rasket UT!
För lite mer än ETT ÅR SEN! Slog blixten ner bland våra hus o dödade min gamla trotjänare-TV:n (och alla andras oxo i området). Om det hemska ovädret kan du läsa här  >>>>>.
Nu har den stått som en koloss lite avsides i vardagsrummet till glädje endast för kissarna som en extra lek- o viloplats. Och i dag är den stora dagen när den äntligen åker ut ut huset!!!
Kissarna är INTE lika glada som matte. Linda klamrar sig fast obönhörligt och försjuker i koma och blir 100 kg tung och de andra leker  ....

Så går vi runt kring vår gamla TV burk, gamla TV burk, gamla TV burk.
Så går vi runt kring vår gamla TV burk.
Tidigt en tisdags morgon.


Så göra vi när vi tvättar våran burk, tvättar våran burk, tvättar våran burk
Så göra vi när vi tvättar våran burk
Tidigt en tisdags morgon .... 

.............................................................
Efter någon månad köpte blogMadame en ny TV, en platt liten 24 tum-sak, som till kissarnas stora förtret man inte kan vare sig gå runt eller sitta på. Däremot kan man sitta på det lilla bordet, som TV:n står på -  FRAMFÖR TV:n!!! Därför tittar vi mest på katt-TV...

PLATTKATTVPLATTKATTVPLATTKATTVPLATT
.............................................................
Väderbiten:  I dag återigen tjusigt sommarväder, något mer åt det misstänkt nederbördiga hållet ... men mycket blå himmel mellan molnen. Hmmm där borta i nordväst någon ansamling av blågrå moln. 20 grader dock och bara en lätt bris. Mao en bra åka-till-tippen-dag!
.............................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar