tisdag 17 juli 2012

Kärt besök Tis-Dag 9

Rubrik för att hålla reda på vilken dag det är i dag. Fast nu skall det handla om i går, Måndag.
Då fick vi kärt besök av Camilla! Hon hälsar just nu på sin farmor, Mrs B. Och eftersom hon har hälsat på hos mig ända sen Kappi och Linda var bäbisar så fortsätter hon att titta in när hon är på farmorsbesök. Jätteroligt!!!
Och det tycker kissarna oxo! NU får de leka! Och de leker med Camilla så de blir alldeles utslagna av lycka. Alla leksakerna tas fram, bollar, vippor, låååånga boaormar, skramlor och så laserpekaren - som matte alldeles glömt bort, och som nästan vart slut på batteri. Kissarna (= Bus) har nu skrivit upp batterier på mattes inköpslista. Och när kissarna hade lekt så var det dax för kattmyntagodis. Kissarna visste inte till sig av förtjusning! Linda höll på att storkna av dofterna o åååålade sig kors o tvärs över köksgolvet med den lilla godisbiten under hakan. Den varar länge för Linda. De andra slukar godiset utan att blinka den ena efter den andra - så många de bara får.  Här kan du se när kissarna fick kattgodis för första gången!

Bilderna är något rörliga eftersom allting rörde på sig hela tiden






Och så har vi ju Biggis, katten med det långa håret. Han är ju en alldeles speciell katt, inte lik de andra. Leker helst för sig själv eller med någon intressant skugga som han upptäcker. DÅ kan det bli fart på farbrorn! Kattgodis är inte heller något som lockar. En liten ostbit kan möjligen fresta ibland eller lite grädde-med-sylt ... Och så ÄLSKAR han att bli omkringburen!!! INTE sitta i knät, näääää. Bli buren. Och det fick han i går oxo. Av Camilla. Och dagen var lyckosam oxo för Biggis. Han var så NÖJD! Se bara!


.............................................................................
Väderbiten:  Det ser ut att bli en alldeles underbart vacker dag. Just nu blå solig förmiddagshimmel med enstaka vita sommarmoln. Temperaturen är nu kl 10:00 18 grader, så det känns lite kyligt ändå. Svag lätt vind från väster. SMHI säger: "Sannolikheten för vindpustar över 10 m/sek är 90%". HUR beräknar de det och HUR märker man det, tro?????
.............................................................................

1 kommentar:

  1. Det var roligt att vara med katterna. Kappi var lekfull hella tiden och det tyckte jag om. Camilla

    SvaraRadera