söndag 15 juli 2012

När man bara ska köpa kattmat - Dag 7

Stor inköpsdag i fredags. Till Smådjursklinikens butik för att köpa Urinary Vet till Biggis, katten med det långa håret. Och så till Sävedalen för att köpa sand, Ever Clean, och 10 kg-säck mat Royal till britterna ... DÅ ser blogMadame att grannaffären är en Fotoaffär. Nu har samma blogMadame redan Googlat på sina önskeobjektiv ... och vet vad de kostar och att det brukar vara billigast att handla på NÄTET, bara man vet vad man vill ha. Så då passar man på att kolla i fotoaffären och höra sig för av en EXPERT - innan man beställer på NÄTET.
Vad hände nu då? JO, då har fotoaffären SOMMARPRIS på precis det objektivet jag önskar mig ... BÄTTRE pris än på NÄTET. Och då köper blogMadame sitt objektiv direkt. Och kissarna får vara utan mat en månad framåt ...  Näääääääää ... skojar bara ...
Nu ska objektivet testas tillsammans med stativ och något trevligt objekt - i dag kanske ...
När matte kom hem kontrollerade mammaMia matinköpet
- Får se nu, påsen verkar bekant, men vad står det där???
Vilka konstiga bokstäver

- Får nog fråga Bus, han som läser så mycket.

- Ja, ja, ja det är precis den vi brukar äta.
Men vad är det för en ful katt på bilden???

Bus - the Saint
.......................................................................
Väderbiten:  Ja, gårdagen bjöd på riktigt fint väder, så tom gräsmattan blev klippt. Dagen ser ut att bli OK oxo. Lite moln och lite sol. Kanske några snabba regndroppar. Lite svalt så här på förmiddagen, 17 grader på skuggsidan och så fläktar det på lite från väst-sydväst. Fotoväder kanske?
.......................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar