måndag 2 juli 2012

Bäst I Ras!

Hej å hå, så kan det gå på dag nummer två!
Grattis lilla rödluvan, Tawalli´s Linda Evans, Linda som blev
Bäst i Ras, BIR 
och fick en sån här vacker diamant för det!


Alla tre blev Domarens bästa och kom upp i panel på eftermiddagen - samtidigt .... där de tyvärr blev utslagna av någon annan vacker korthårskisse. Men ändå .... att få gå så långt!!! Kappi fräste förståss duktigt på scenen som vanligt men fick i alla fall ett litet extrapris från en av domarna och det fick Linda oxo, en liten rysk trädocka! Jag tackar Marita (med Nalle) och Annica (med Linda) så mycket för hjälp att hålla mina kissar på scenen. Själv fick jag ju ta ansvar för mitt vilddjur, Kappi ... Och tack Lotta för att du tog fina bilder på oss!!!



Och här har vi kissen som besegrade oss!
Det ska vara den Långa Slanka linjen i år ... 
GRATTIS!

Och här är dagens vinnare! Vinnare över alla andra totalt och dessutom med titeln
- Nordic Winner -
GRATTIS!
 .........................................................

Mina hemmakissar, mammaMia, Bus och Biggis, katten med det långa håret, välkomnade oss alla när vi utmattade kom hem och det blev stort pusskalas i flera timmar och sen blev det äta och sova, sova i mattes knä, sova i mattes säng, ligga på kudden bredvid och fjäska för att ALDRIG mer behöva åka på såna där tillställningar mer ... på länge än i alla fall ...
.........................................................

2 kommentarer:

  1. Grattis till BIR utnämningen...inte illa!! Att de valde den slanka linjen är ju inte särskilt ovanligt :(....Grattis från oss all i synnerhet LiLo som ger en nospuss till syrran!!

    SvaraRadera
  2. Grattis Lena och Linda till BIR! Ett väldigt fint pris!
    Kramar från oss alla två- och fyrbenta!

    SvaraRadera