söndag 29 juli 2012

Sunny Sunday - Dag 21

Ja, så blev det åter igen en solig sommardag. Efter gårdagen HEMSKA väder. Det blev verkligen en riktigt blöt dag! Från lunchtid ungefär. Regnet smattrade på markisen och eftersom jag hade dörren öppen så lät det som när man tältade i ungdomen o det regnade o man mysade där inne. BlogMadame mysade i soffan hela dagen med alla kissarna som avlöste varandra i knät medan matte löste alla korsorden i fredagens (!) tidning, alla souduko, alla andra kluriga varianter, spelade WF med alla mina WF-kompisar (utom en kort stund när åskan hördes på avstånd), tittade ingenom en stor låda med vykort som min morbror Erik samlade mellan åren 1961 - 67 under sina resor i Europa (en låda som Marianne hade med sig). Korten var daterade så man kunde följa hans bilande precis hur han reste och ibland fanns en liten anteckning om något namn (damnamn) m telefonnummer .... . Ja, och så åts det lite emellanåt tillsamman med ett glas vin för att förgylla dagen lite extra.
Och i dag så lyser solen igen och blogMadame ska nu gå ut och hämta två dagars tidningar, flytta ut basilikan i solen, plocka en skål med smultron - och äta - FRUKOST!

Klämmer till med en liten bild som inte varit med tidigare. MammaMia som kollar öronen på Linda och ser till att de blir tvättade ordentligt! Det är en mamma som fortfarande håller koll på sina "små" ...
....................................................................................
Väderbiten:   Soligt, blå himmel, bara svag vind från väster och 18,6 grader på skuggsidan.
....................................................................................

1 kommentar:

  1. Vilka roliga inlägg du skriver och fina bilder du lägger ut! Jag kollar ibland och läser då flera inlägg på en gång. Jag däremot har varit slö med mitt bloggande, men kommer nog skriva lite snart.

    Tänk att MammaMia fortfarande tar hand om sina ungar, Essie hade nog föredragit att även Bella flyttade, men det börjar bli bättre... Hos oss är det Ceasar som tvättar de andras öron, vilket de inte gillar.

    Kram till dig och alla dina katter!

    SvaraRadera