lördag 20 december 2014

Lucka 20, Asta

Till lilla söta dvärgschnauzern Asta
kom blogMadame häromdagen att hasta

Lilla Asta bor hos en av mina jobbkompisar Mrs I och hon är ännu så länge valp. Och det var det allra sötaste lilla yrväder som mötte upp utanför huset! Vild o full med rus i benen. Nappade kvickt tag i dagens reklamblad som matte hämtat i brevlådan och gjorde raskt konfetti av ICA:s extrapriser och spred ut dem över gräset! Sen bar det av i full karriär till baksidan av huset och full speed runt runt med matte och sen lite leka med hängbollen medan blogMadame gick trädgårdssyn o njöt av det fina växthuset som kommit upp i somras.
Det är en väluppfostrad vovve som redan gått säkert två valpkurser med sin matte och inomhus var det en stillsam liten tjej som till o med försvann o la sig att vila bakom skohyllan i hallen när människorna lagade mat o inte brydde sig om henne. Men då lyfte blogMadame resolut upp lilla Asta i famnen och så gick vi runt en stund o tittade o Asta berättade om alla saker vi såg  hemma hos Asta och Mrs I.
När vi åt den mumsiga pajen så somnande Asta på blogMadames fötter !!! Suck!
Och till kaffet i soffan så hade blogMadame en liten Asta tätt tätt tryckt vid sidan hoprullad som ett litet gosedjur ... precis som Asta är!

Bilder ute på den lilla vilda och inne på goseAsta.








************************************************
**************************************

1 kommentar: