fredag 7 december 2012

Lucka nr 7 MIA kommer hem i dag!!!

Mia har varit bortrest - i så där treeeeeee veckor. Kärleksresa ... var det tänkt .... MEN NÄÄÄÄÄÄÄDÅ.
Fast, man kan ju aldrig vara helt säker ... så det blir väldigt intressant att se vad som händer här hemma ... om lilla Mia laddar om - för ett nytt besök ... eller om de två turturduvorna har fått till det i alla fall .... bakom ryggen på Helen. Ja, Mia har varit hos Helen Wieslander och hennes goa kissekatter och stiliga underbara irländska varghundar. Kattpojken heter Ille och han o Mia blev de bästa kompisar de kunde tänka sig. Och som sagt, blev de lite mer än Kompisar, så lär vi märka det snart. Och blev det inte så, så tar vi en tur om igen till Ille! Tack goa snälla Helen för ditt tålamod och för att du upplåter både mat och logi och kärlek och din fina kisse, Ille, till Mia!!!

2 kommentarer:

  1. Ååååå, då får du äntligen hem henne. Och vi får hoppas på att dom har gjort det i smyg och att du kan se rosa tuttar om 2-3 veckor.
    Förstår om du inte hinner, men ifall lusten faller på så får du gärna komma förbi en sväng.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta! Tittade inte själv på bloggen på morgonen ... men vi fick ju en fin pratstund i bilen på väg!!! O nu är vi hemkomna o Mia är hur hemma som helst, rund o fin o har gått upp 100g i vikt ... Helens goda mat och trevligt herrsällskap .../ blogMadame

      Radera