måndag 7 maj 2012

Linda gräver

Alla kissarna är jätteglada när matte kommer hem - de kommer strömmande från alla håll med svansarna i vädret och ögon fulla av VAD BLIR DET FÖR MAT? De får understundom titta på TV och får då såna idéer.
När de fått alla önskningar uppfyllda går var o en till sitt för att putsa sig och HITTA PÅ SAKER:
-  För nu har ju matte kommit hem o henne måste man ju ROA, så att hon bara vill vara med OSS hela dagarna o inte gå iväg till JOBBET
Lindas specialitet är att GRÄVA. Gräva ur mattes säng! Blixtsnabbt hade hon i kväll kastat ner överkastet på golvet och grävt sig igenom hela täcket o vält omkring alla kuddarna på köpet! Och Kappi bidrog med att dekorera det hela med sin älsklingsleksak (vit svans på röd pinne).
En gång gick Linda vilse i pannkakan ... öhhh ... jag menar täcket! Jag menar verkligen innuti täcket, innuti påslakanet. Hon hittade inte ut utan kröp omkring därinne hit o dit o snurrade till det ordentligt så hon peeeeep ... och då kom matte och skakade ut Linda ur påslakanet!

Så här såg det ut i dag, bullen i täcket är Linda


Tittut Linda därinne!


Och sen kommer Kappi .... o då blir det bara rörliga bilder!


Slut för i dag
i morgon blir det nya tag
...........................................................................................

1 kommentar:

  1. Ha,ha,ha de är för roliga & påhittiga!! LiLo´s favorit är att vara med och "bädda"....springa under ,över,vimsa omkring...och bara vara allmänt i vägen! Men matte ju måste ju faktiskt erkänna att det är hur kul som helst!! //Kram till alla fin,fina kissar och till matte

    SvaraRadera