lördag 9 augusti 2014

Tallrikskatter

Tänkte nog passa i dag i bloggen ... idétorka ... eller nåt. Har ju hållit igång varje dag hela sommaren. Men så dyker det ju alltid upp nåt som man fastnar för.

1. Uppdatering om de kära Rondellhundarna från i går: DET HAR BLIVIT EN TILL!!! Så nu är de fem sammanlagt! Allaredan! Ja jag sa ju det! Valpar på gång!!! Förökar sig på löpande band ... Hade inte kameran med denna gång, men var så säker ... fortsättning följer ....

2. I går kväll kom Nalle på besök med sin matte. Om Nalle kan du läsa i ett helt inlägg för ett par dagar sedan. Han är bror till min Kappi och Linda. Och mammaMia är deras mamma. De är ju stora nu de "små". Tre och ett halvt år gamla redan! Och vet vad de vill. Oftast blir det både lite lek o lite smågruff när Nalle kommer och lite fräs om det inte passar. Och Linda den temperamentsfulla rödluvan kan ge både Nalle, Kappi och morbror Bus en råsop över öronen om det inte passar henne.
MEN INTE NÄR DET VANKAS MAT! Då råder absolut FRED!!! Och det är helt otroligt att se de tre syskonen sitta tätt tätt tillsammans med huvudena tätt ihop runt samma tallrik som de hade som bäbisar och ÄTA ÄTA ÄTA o MUMSA till sista matbiten. Och sen går de på var sitt håll för att putsa sig o lägga sig till ro på något favoritställe. Nalle på "Nallestolen", Linda bland soffkuddarna o Kappi .... ja vart tog han vägen .... visst, mitt i mattes säng!

Så här mumsades det i går kväll

Nalle, Kappi och Linda



Så här såg det ut 2011 i mars när de var bäbisar! OBS Samma tallrik!
Kappi

Till höger har vi också kullsyskonen Liza Minelli, LiLo och Liv Tyler, Missan
 Nostalgibild från 2011 på alla bäbisarna

Oj oj oj vilka sötnötter
.......................................................................
I bloggen 9 aug, 2013 
........................................................................

1 kommentar:

  1. Vad fina de är! Lite speciellt att de accepterar att åter äta tillsammans. Roligt! Mina nuvarande missar vill aldrig äta tillsammans. Gärna samtidigt men på varsin plats. Matglade tjockisen Zlatan äter alltid glupskt och fort och när han har ätit upp försöker han alltid knuffa bort syrran från hennes skål och äta upp hennes mat oxå. Men hon har blivit stentuff och ryter ifrån ordentligt numera.

    SvaraRadera