onsdag 10 juli 2013

Problem löst! Bytt webbläsare - Dag 8

Explorer i all ära ... men det finns alternativ! Och det är bara att testa. Succé direkt. Google Chrome! Byt du också o allting går mycket snabbare, smidigare, smartare o enklare. Problemen i bloggen löste sig direkt.
I övrig förflöt dagen stilla i en vidunderlig värme, var kattvakt till äldsta dotterns katt (Dagens katt nedan!) i angränsande by, ätit megaglass på Triumf i Sävedalen i solskenet, bypizza i kväll m jordgubbar o körsbär efter till Morden i Midsomer. O strax före tolv så SÅG VI NÅGOT PÅ BERGET 1,5 M UTANFÖR FÖNSTRET: ETT KLARVITGULGRÖNT LYSANDE ÖGA, rovdjursöga eller ungefär som kontrollampan på routern. - Ett vilt djur! säger yngsta dottern som var hemma hos blogMadame. - Hämta ficklampa så kollar vad det är. OK Och så ut på terrassen och lyste o lyste. Jaaaaa det var hela tiden något stillastående klart lysande där i gräset??? Absolut inget vilddjur i alla fall. Utan EN LYSMASK! BlogMadame kan vara väldigt heroisk emellanåt när det gäller att ta bilder - men inte klockan tolv på natten i mörker o skog! Vill du se bilder så googla!!!
Dagens katt
Äldsta dotterns m familj Sinhu
Stolt oriental som slår den mest pratsjuke i ord per sekund.
Vid varje besök har Sinhu redogjort för hela sin levnadshistoria och hur han haft det i sin ensamhet som herre i huset under familjens semesterdagar
Och hur förnedrande det var att behöva lära sig använda kattlucka ...
- Vid min ålder??? Baaahhh!
Fast det var ju helt OK att kunna gå ut när han ville i sina jaktmarker o ligga på span uppe i backen bakom huset. Nån mus blev det nog emellanåt för maten inne var det inte mycket ätit av.



.......................................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar