måndag 15 juli 2013

Gammalt o nytt - Dag 13

I går blev det utflykt till Johan Engbergs Antiklada strax norr om Lilla Edet! Egentligen behövde jag ett litet bord eller liknande för att ställa all den nya blinkande tekniska utrustningen i och med bredbandsinstallationerna. Helst skulle det gå att stänga in hela apparateländet med sladdar o allt. Fast en del sitter på väggen ... vad gör man med de ... SUCK! SÅ FUUUUULT!!!
Hos Johan Engberg finns det c:a 2,5 miljoner grejer. Nytt o gammalt o urgammalt och en del antikt. Och ladan bara växer o växer. Helt fantastisk är 50-tals avdelningen med Elvis-godingar i bakgrunden o blinkande neonskyltar lite här o där ... De du!
Här kommer lite axplock m bilder, oplanerade, ej omsorgsfullt utvalda motiv utan inbördes ordning eller mening. Varsågod!





















Och vad kom vi då hem med? Min dotter hittade den här fina bronsen (jättetung!) av en hund, som stod mitt bland alla Kongliga dansk - figuer


Och hur gick det med blogMadames mål att hitta ett bord / skåp???? INTE ALLS.
Det blev en vas: Villeroy & Boch, lite jugendstil


Och så blev det en Ella. Bruno, som redan bor här hemma har ju känt sig lite utanför länge. Bruno är en jättelång tax som bor överst på soffan. Och nu har har äntligen hittat sin själsfrände, elefanten Ella, 6 kilo stadig liten dam som sitter där man satt henne! Och de fann varann ögonblickligen!


Visst var det mycke bättre än ett fånigt bord ... kan säkert fixa nåt själv till den tekniska apparaturen ... vänta bara ... ska göra ett besök på Perssons Trä i stället ....

Dagens katt
Får bli vår Nalle omigen!
På högspaning på växthustaket
Grilldofter från grannarna månntro ...

...................................................................................

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt ställe Antikladan verkar vara! Och vilken fin elefant du hittade! Klart taxen ska ha sällskap :)
    Kram
    Eva

    SvaraRadera
  2. Så fint ställe.....något som jag säkert skulle gilla att åka till. Tycker det var coolt att du fick elefanten i samma mönster/tyg som taxen.......har du köpt en trisslott???
    Kram

    SvaraRadera