fredag 19 juli 2013

Bilkärring, Peugeot-mannen och Akrobatiska katter - Dag 17

Och så skulle blogMadame handla till hushållet. Det blir väldigt tomt i skåpen ibland o då är man ju tvungen. O även Biggis var utan mat så det blev långtur för storhandlande. Glider in på parkeringen. Lite kö för att hitta plats ... stillastående ... och DÅ!!! KOMMER UTBACKANDES FRÅN VÄNSTER FRÅN EN PARKERINGSPLATS EN JÄTTESTOR VOLVOCOMBI!!! Hade inte en chans att komma undan ... och bara TJOFF o BRAK in i vänster framskärm o dörr.
Ut ur volvon glider en hypad lady o så flyttar vi bilarna en bit bort. O Ladyn sätter igång talapparaten. Skadeanmälan .... pennna ... block ... bla bla bla ... - Ja, lite plåtskador får man räkna med, säger Ladyn med ett stressat skratt. SKRATT!!! Ingen ursäkt eller att hon tycker att det var tråkigt att hon inte var uppmärksam eller nåt sånt. Näääääääädå!!! Dörren på förarplatsen går inte att öppna. Och för att ta sig in o ut är det att veckla ut o in på hela kroppen från andra sidan ... över alla spakar o apparatur ...
Efter att vi skrivit ner allt o blivit av med denna förfärliga människa så blir det fullt ös till Peugeot ... för att få en tillfällig lösning så att dörren kan funka igen. Kvart i 4. STÄNGT FÖR SEMESTER! Men DÅ KOMMER RÄDDNINGEN! Min fantastiske Peugeot-man (som alltid tar hand om min bil) har sett mig svänga in ett kvarter bort och kommer tillbaka, frågar vad han kan hjälpa till med, bänder ut framskärmen provisoriskt så att dörren går att öppna, bokar reparationstid och tar bilder på skadorna!!!

Dagens katter
Akrobatiska katter
På rörliga bilder




- Jag har jättestora tänder, säger Bus
...........................................................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar