lördag 12 juli 2014

Stilig besökare

Denne stilige herrn besöker oss emellanåt. Och inte är han rädd heller. Och inte är kissarna rädda heller .... Jooooooooo det är de!!! Rusar in huller om buller och skrynklar ihop hela parketten på väg mot husets innersta vrår! Fegisar!!! Men inte Bus inte! HAN älskar rådjuret! Och stannar kvar vid nätet och de har till o med pussat på varann! Det du!
Rådjuret har redan smaskat i sig tre knoppar Charles Austin och ett flertal av den nyplanterade Klematisens knoppar och skott. Tur att jag satt den precis vid nätet, för nu har den listiga Klematisen krånglat sig igenom nätmaskorna och klättrar på INSIDAN och har utvecklat jättemånga fina knoppar på INSIDAN! Hörde du det, rådjuret? Så nu får du gå till grannens New Dawn i stället om du blir sugen på rosenknoppar. Min honungsros rådde han inte på .... för många knoppar .... Och sen har jag inte så mycket mer ätbart för ett rådjur i min hage. Men han kommer ändå fortfarande - bara för att hälsa på!
Ibland har han sin kompis med sig, eller blivande rival ... Och då går det undan! De jagar fram som jehu i backen så grenar o jord yr omkring dem.

......................................................................

I bloggen 12 juli, 2013   
I bloggen 12 juli, 2012   
......................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar