torsdag 24 augusti 2017

Drottning Ester, Prinsessan Astrid o Lillprinsen Ivar

Tänk så praktiskt. När en kattungeköpare inte bara köper EN kisse från blogMadame ... utan TVÅ. Och dessutom bor så nära som bara 15 minuter bort! Jaaaa kan inte ha det bättre. Och häromdagen var det dax! Att få hälsa på de två Stenkatterna o krama om dem o pussa på dem o gosa dem på magen ... Jaaaaa så är det!

Drottning Ester är äldst. Och förståndigast. Och det vet hon om. En drottninglik kisse som verkligen är den som bestämmer i huset. Särskilt nu. Sedan några dagar tillbaka när familjen utökats med en lillebror! Lillprinsen Ivar. En underbart söt o go dansk-svensk gårdshund. Ivar! Honom måste man uppfostra tycker Ester och morrar lite stillsamt åt honom och blixtrar med sina vackra ögon när han kommer för nära och inte fattat att en drottning leker man inte med hur som helst inte.

Annat är det med Prinsessan Astrid. Bara 8 månader gammal och tar lille Ivar för en ny kattunge. Hej vad det går. Lekkamrat? Ja det blir säkert många goa kompisrace där. Inget fräs eller morr där inte. Lilla Astrid, som var störst i kullen när hon flyttade från mammaMia, fortsätter växa och är redan såååå stor o präktig och så fruktansvärt lik mammaMia från svansspetsen ända upp till lilla muschen vid nosen. Såååååå söt! Söt som socker.

Tack snälla Stina för att jag får komma o hälsa på! Det var såååå mysigt hemma hos dig och du är såååå duktigt med att sköta om de små o uppfostra Ivar!!! En sån snäll valp! Bara 10 veckor gammal, skäller inte en enda gång och lägger sig så mysigt i sin fina korg när du säger till honom och jagar bara Astrid lite grand ... fast hon bjuder ju in till leken ...

Drottning Ester / Stenkatten's Cleopatra









Prinsessan Astrid / Stenkatten's Dorothy (Dotty)










Lillprinsen Ivar





Denna bilden lånad från Stina
.......................................................................................................................

2 kommentarer:

  1. Sååå fina alla tre!

    SvaraRadera
  2. Sicken lycka att ha fått en gårdshundskompis, han är underbar. Britter och gårdisar, mina favvoraser, trots att jag har en glad och tillgiven liten taxflicka nu. Stenkatterna är naturligtvis förtjusande och verkligen värda att få ta hand om lille Ivar!

    SvaraRadera