måndag 14 augusti 2017

Augustisommar

Tänk så underbart blogMadame har det .... alla runt ikring talar om att nu är semestern slut, ska ställa klockan på tidig ringning, gå till jobbet igen .... oj oj oj .... Och blogMadame kan gå upp när som helst, konstatera att solen sitter där den ska, ta kameran under armen o ta en runda hur som helst ... efter att alla kissarna har blivit omskötta förståss.

Vad jag har längtat efter att ta bilder på de där lysande solrosorna i en trädgård på gatan till exempel. Och nu blev det av! Samtidigt passade blogMadame på att ta en liten runda i resten av Mrs B:s trädgård ... mmmmm det blev både jordgubbe o blåbär o snart mogna druvor o melon och så en förfärlig massa humlor! Som alldeles översållade av pollenfrö vinglade o brummade genom luften.

Utanför skrivbordsfönstret har det kommit en ny gäst. Ett nytt rådjur. På långa smäckra ben. Inte rädd för oss ett dugg ... Fem par kattögon o så blogMadames kamera som knäppte o knäppte. Näädå. Rådjuret nästan tryckte nosen mot rutan minsann och tog en djärv raid utmed Alcaterazzen för att smaka på stockrosorna o kanske nån liten kvarglömd knopp på Charles Austin ... hmm ... inte så bra.






















............................................................................................

2 kommentarer:

  1. Inse att vi pensionärer har det bra! Vi har tid att uppskatta både små och stora saker. Och stiger upp gör vi när vi vill. Nåja, lite påpekande från våra katter om det dröjer för länge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo då de kan ha synpunkter .... fast är numera riktiga sjusovare som tur är för matte ..

      Radera