onsdag 11 december 2013

Lucka 11, 250 bäbisbilder ....


Nääääääää, nu skojar jag ju ... men faktiskt är det ingen konst att det blir så många bilder på ett par minuter i kameran. blogMadame gjorde sig verkligen till i går! Bar in hela bäbislådan inklusive mammaMia (hon kan ju inte slita sig från de små ) och satte den på golvet vid stora altandörren för att få dagsljuset. Sen lekte blogMadame hopkrumpen gammal gumma och kröp längs golvet i många obekväma ställningar för att hitta de små liven i kamerafönstret. Oj Oj OJ vad många okända muskler blogMadame hittade i kroppen! Och det var verkligen liv i lådan ska jag säja! Alla tre bäbisarna har nu små ögonprickar, rumlade runt på sina vingliga ben och Askungen var till och med på väg ut ut lådan ... upp över kanten!!!
Ja, det ska jag bara säja, att de for omkring HELA TIDEN!!!! Inte en enda bild blev stillbild med tjusig skärpa och fina vinklar. NÄÄÄÄÄÄÄääääääääädå! Så av 250 bilder så blev det egentligen inte en enda godkänd ... det bidde inte ens en tumme ....
Fast är man bäbistokig så kan du njuta i alla fall!
Gör det!
I blandad oordning, varsågod:












Och sen bar matte in hela bäbislådan inklusive mammaMia till den varma gömman under skrivbordet och alla bäbisarna kastade sig över mamma och var JÄTTEHUNGRIGA efter den vådliga utflykten.

Och blogMadame letade upp linimentet i medicinskåpet
till de värkande nyupptäckta musklerna
..... ajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja .....

2 kommentarer:

  1. Ååååå de är ju bara för bedårande de små hjärtegrynen♥♥♥♥♥
    Lilo skickar nospussar till sina halvsyskon♥

    SvaraRadera
  2. Å så äckligt sött. Jag får hål i tänderna. Bilden med en liten tass i fokus är ju så underbar. Finns det mycket annat som är sötare än en liten misse tass? Skulle vara en bäbis fot då.

    SvaraRadera