tisdag 10 december 2013

Lucka 10, små o STORA

blogMadame har den stora förmånen att ha semester under hela denna första bäbistiden!!! Och den tillbringar blogMadame hela dagarna sittandes vid bäbislådan på en pall (det blir rasande hårt att sitta på golvet heeeela tiden, även om det blir så emellanåt ändå - på dubbla dynor ... ). Den här pallen kommer från mitt föräldrahem, kallades där för taburett, och är klädd med en väldigt mysig gobeläng. Den hängde egentligen som en bonad på väggen, men passade så bra på pallen så det blev så hemma hos mig.


Och vad är då nytt bland bäbisarna??? Ögonen strålar så vackert från den lilla Askungen ... inte konstigt att prinsen blev så betagen .... Pojkarna är lite på efterkälken, men det börjar lysa lite på Aslan. Däremot leder de viktligan. Aslan kom i går upp i den ansenliga tyngden på hela 270 gram! Det blir en stor o bred o trygg gosse! Asterix är den mer spenslige alerte, 4 gram lättare ... Ja, du ser det är inte mycket som skiljer.
Ta bilder på dem är fortfarande helt omöjligt. De piper så gällt att mammaMia är döorolig och nappade till o med åt sig Asterix på vågen vid den dagliga invägningen, och förpassade honom upprörd tillbaka till bolådan!!! 
Här blir det ett par bilder på lilla Askungen som upptäcker världen ... men som blev så trött av allt fotograferande så hon somnade tvärt och glömde till o med att dra in tungan ...



blogMadame har ju inte bara bäbiskatter. Näääää blogMadame har STORA kissar som nu börjar intressera sig så smått för det där som låter i bäbislådan! Fast de är VÄLDIGT FÖRSIKTIGA, GÅR VÄLDIGT LÅNGSAMT FRAM O KNAPPT KIKAR NER 2 SEKUNDER ... Så sitter de en stund o spanar lite och minsann kan ligga ner ovanför på skrivbordet.

Storasyster Linda




Storebror Kappi


Och så självklart Morbror Bus! 
Den störste av dem alla



..............................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar