måndag 17 oktober 2011

Utställningspresent till kissarna!

Ja, vad faller inte matte för när som helst så där en måndag kväll i Göteborg ... och till helgen är det Kattutställning i  Verberg .... JO, en urläcker Shoppingbag, typ "DRAMATEN" till katternas alla små tillbehör när vi ska ut o resa, förståss! Den kommer från min favvobutik i Nordstan, Papeterie. Den går man sällan tomhänt ut ifrån ... underbara boxar, kort, pappersvaror, trätavlor m mysiga motiv, themuggar ... Besök den!


Jättespännande! Är den till oss??? Hmmmm luktar konstigt ... inte alls som här på landet. Men den känns ändå helt OK. Dom andra kissarna i Varberg blir säkert dööööavis.
* * * * * * * * * * * * *
 Ja så var det då dags för sista förberedelserna inför den stora RESAN för Kappi, Linda, Nalle och mammaMia. Bus och Biggis, katten med det långa håret, får stanna hemme o passa huset.
Badas? Njaääää... Småkatterna ligger självmant o plaskar i badkaret eller i handfatet så fort vattnet är på ... och ser väldigt prydliga ut i pälsen ... så jag tror vi hoppar det. För att bada mammaMia krävs MOD och DÖDSFÖRAKT och JÄRNGREPPET. Resultatet brukar vara en väldigt blöt och utmattad matte, och en lagom fuktig katt som ytterst förnärmad sitter och slickar sig torr på 37 olika ställen i hemmet och där lämnar efter sig stora våta fläckar.
* * * * * * * * * * * * *
Klippa klorna är en klart jätteviktig aktivitet. För att inte skada domarna ... Hmmm ... ( vi GÖR faktist det med jäman mellanrum, inte bara till utställningar ... ) Ja, av bordsbenet nedan att döma så är det dax - innan köksbordet rasar samman....


* * * * * * * * * * * * *

Och så en liten kvällsbild.
Kappi, mammagrisen, kvällsmyser efter kvällsmaten med mammaMia i mattes säng

Jag äääälskar min mamma!


1 kommentar:

  1. Ja alltså....inte bara kissarna blir avis....JAG MED!!!! Den är hur läcker som helst.
    Kram

    SvaraRadera