torsdag 14 mars 2019

Välkommen! Stenkatten's H-kull

Torsdagen den 7 mars kl 16.15 kom den första av Bettys små bäbisar till världen!
Inte var det smärtfritt inte ... nääädå varken för Betty eller matte.
Det visade sig att lilla Hulda kom med svansen först ... och resten av Hulda var ju alldeles för stor, tyckte Betty. Men Hulda var envis! Och Betty skrek. Ja SKREEEEEK ... och matte försökte hjälpa till att hålla mot så det skulle bli lite bättre tryck ... Och DÅ BLEV BETTY RASANDE AV SISTA SMÄRTAN när Hulda åkte ut. Och högg matte i handleden ... två tänder rätt in i de stora ådrorna .. OJ OJ OJ vad blodet sprutade! Tur jag hade min dotter hemma som snabbt tryckte på en massa plåster och matte tog hand om Hulda o Betty, som nu hade lugnat sig. Nu var ju vägen fri ... och tre fina stora bäbisar rasslade ut lätt som en plätt.

Harry, Hilda o Hanna, sa de att de hette. Och så nr 1, Hulda.
Välkomna till världen!!!

En lila pojk och tre lilapaddor, flickor.
Och de är bara sååååå ljuvliga och ... helt omöjliga att se skillnad på ... precis lika stora och runda och pigga och busiga. Och än syns inte paddfläckarna så de är alla 4 lila än så länge.

I dag är bäbisarna 1 vecka gamla. De har mer än dubblat sina födelsevikter och ligger i bäbislådan o myser och gillar bli kliade på sina tjocka magar och spinner o gosar.

Och så har de fått en extramamma! Tänk lilla Greta, bara 4 månader gammal pysslar om de små lika fint som mammaBetty. Tvättar dem och är deras toalett och så får de sova i hennes mjuka gosiga päls! Vilken liten duktig Greta!!! Tränar på att själv bli mamma en dag.

Trots att de är så små så är det rent omöjligt att ta fina bilder ... de rör sig hela tiden. Om man inte ska ta bilder när de sover förstås ...

En bild vardera blir det!
Stenkatten's Hulda

Stenkatten's Harry

Stenkatten's Hilda

Stenkatten's Hanna

De vilda bäbisarna

Så här mysigt har de det i bäbislådan
allesammans, mammaBetty, Greta
Hulda, Harry, Hilda och Hanna

Bara ett par dagar gammal

...................................................................................................

2 kommentarer:

  1. Så underbart söta allihopa!Fina namn har de också fått, Hilda får mig att tänka på min mormor och Hanna har jag som tredje namn. KRAM från Carin!

    SvaraRadera
  2. Jätte söta!! Är super intresserad. Du får gärna kontakta mig på filiph.forsberg@outlook.com
    Hittade inte dina mail uppgifter någonstans

    Mvh Filiph

    SvaraRadera