lördag 23 mars 2019

Bäbisarna två veckor

Till och med två veckor och två dagar ...
Och så skulle det fotograferas. Även om de är så små, de små korvarna, så är de rent omöjliga när matte ska fotografera. Och nu har de oxo temperament! Och säger till när det inte passar dem.
Ta Hilda till exempel. Lugn o fin o sååå gullig i bäbislådan. Och så lyfter matt upp i "fotofåtöljen" ...
Jaaa du kan inte tro vilka röstresurser den lilla söta har!!! Och Betty kommer rusande.
- VAD gör matte med Hilda?
Och lilla Greta kommer rusande och tränger sig mellan Hilda och kameran!
- Det är ju MIG du ska ta bild på! skriker hon, och vägrar lämna fåtöljen. Och när matte nu blir ARG och lyfter ner lilla Greta så är hon snabbt som blixten uppe igen och skriker på matte ... tillsammans med Hilda! Som nu försöker sig på att lyfta den tjocka magen och släpa sig ner från fåtöljen. En avgrund ner till golvet! Inte bra det där.
Efter många vedermödor, envis matte och en jättearg Hilda blir det bilder i alla fall!
Sen får lilla arga Hilda sitta lääääänge i mattes famn och gosa o lugna ner sig och matte får lova att inte fotografera mer i dag.

De andra var nog lite arga de oxo och tyckte att matte var besvärlig utöver det vanliga, som till exempel att bli torkade runt ögonen o näsan och tvättad på munnen.
Harry uppförde sig lysande och poserade såååå fint och sträckte på sig så elegant. Men det är ju besvärligt med de där tjocka magarna. Det är ju sååå besvärligt att få upp benen än. Alldeles för tungt. Men försöker gör de små, hela tiden i bäbislådan, som nu är utvidgad. Och snart blir det mycket större plats med matta att gå på.

Hulda är den som har kommit upp på sina små ben! Och hon traskar på som bara den och ser så stolt ut med den lilla svansen rätt upp i vädret! Hon rusar glatt omkring i bäbislådan och gör små kullerbyttor emellanåt när det går för fort eller benen trasslar ihop sig.

Och så har vi Hanna! Hanna med de stora vackra ögonen. Inte speciellt samarbetsvillig i "fotofåtöljen" men annars en riktig goding som gillar att sitta med matte på kvällen i famnen vid tv:n. Ligger gärna uppochner och ska bli kliad på magen. Och då spinner hon så man tror det är ett helt mopedgäng utanför huset.

Hilda


 




Hanna





Harry






Hulda





Lilla filmen på Hilda på promenad


.......................................................................................................

1 kommentar:

  1. Alldeles underbara och bedårande de små liven hälsar Carin.

    SvaraRadera