tisdag 1 januari 2019

Nyårskullen 2 år

Alla kullar med alla underbara kattbäbisar är speciella! Och har alla speciella platser i hjärtat. blogMadames uppfödarhjärta är stort o rymmer mycket, både sorger och bekymmer och såååå mycket glädje.

För två år sedan kom Nyårsbäbisarna, visst vad det speciellt! Och speciellt var oxo att det var mammaMias sista kull. Kl 24 precis kom första bäbisen! Med himlen full av sprakande raketer! Visst fick han ett tjusigt namn i stamtavlan, D'Artagnan men det blev allas vår Ettan, och kallas så fortfarande.
Fina pappan är Dante / BaraBus Andy Pipkin, och det är klart att ena tösen skulle heta Divina Commedia! Divina har dessutom blivit mamma själv förra året till 6 underbara små!
 Den allranäpnaste lilla tösen blev en Dotty / Dorothy, fast hon är nu lillasyster Astrid till en annan Stenkatt, Ester, och är bästa kompis med Ivar, dansk-svensk gårdshund.
Ja och så blev det en Dexter ... som nu heter Azlan och är lillebror till en annan Stenkatt, stilige Denniz / Blixten. Azlan gör film o fotokarriär på sociala medier och underhåller både sina hussar och oss andra med allehanda upptåg och friheter han tar sig. Sägs att han fick 0 uppfostran av mammaMia och blogMadame ... Men åhhhh vad vi älskar honom.

Du måste ju bara läsa om hur det var när de föddes, den där dramatiska natten för två år sen! >>>

Från vänster till höger
Ettan   Divina   Azlan   Astrid


Alla med mammaMia

Grattis på två-årsdagen!
.......................................................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar