lördag 19 januari 2019

PiaMissimo och annat kul

Har ju aldrig haft så musikaliskt begåvade kissar förut! Men så har jag ju fått veta att pappa Texas oxo gör små kompositioner emellanåt, så det ligger ju i generna.
ALLA kissarna promenerar gärna fram de mest vidunderliga låtar, 4-tassigt. Gärna på kvällen eller natten. Och de poserar gärna så fint som riktiga virituoser på pianopallen och trivs absolut i rampljuset där de sträcker stolt på sig för publiken och tar emot ovationerna. Blixten är ju stjärnan nummer ett och tröttnar aldrig på att öva vidare och förkovra sig. Men alla de andra tar efter så gärna.

Det här inlägget är dessutom maxat med bilder från det dagliga livade levande livet. och det blev massa bilder ..
Lilla prinsessan Greta kommer att stanna kvar hos matte och gamlingarna!!! Och det blir särskilt en hel radda med bilder på denna lilla ljuvliga blåpadda.
Annars har jag inte märkt ut vem som är vem på de olika bilderna ... matte dessutom liiiite osäker .... det går så fort när man tar bilder på deras framfarter och det är verkligen svårt att hinna uppfatta men som är vem ... även om matte har sina säkra tecken! Så det blir bilder i en enda lång rad, med någon enstaka kommentar här o där.

Mycket nöje! Och först blir det konsert med Blixten!













Och nu blir det lite blandat lek o bus med alla lite hur som helst








Mattes egen lilla Greta!













 Bröderna Lila Bus:
Blixten, Gregory och Gulliver 







Vackra mamma Brummelisa
 .............................................................................................

1 kommentar:

  1. Söta allihopa och jag är glad att Greta stannar hos er! Kram från Carin, Alice och Esmeralda.

    SvaraRadera