tisdag 25 april 2017

Frukost hos Mrs E

Snacka om 11-kaffe eller 3-tåren eller Afternoon-Tea!!!!
- Nää, släng er i lunchlådan bara, säger jag.
Frukost ska det vara! Det är det trevligt att komma på! Särskilt till Mrs E, blomsterFrun själv. I sitt underbara blomsterparadis.
- Åja, säger Mrs E lite blygsamt, inte så mycket blommor ännu, men det kommer!
Och så kryssar vi försiktigt omkring på frilagda smala gångar mellan hundratals plantor i olika utvecklingsstadier som står precis överallt ... på golvet ... i fönstren ... på borden ... Jaaaa du skulle bara se all denna växande prakt!
Och inte bara plantor. Nää då! Det blommar minsann för fullt. Azaleor överfulla med blommor, Fuchsior, och pelargoner .... åhhhhhh ... En blomsterlönn på gång och minsann blommor på chiliplantorna (som egentligen skulle vara tomater ... ), gurkorna blommar ... o minsann en liten bäbisgurka! Knoppar på tomaterna och potatisen har kommit upp lagom stora att få komma ut i jorden när det inte finns risk för frost. Jaaaaa räligt aprilväder nu ....  snö o hagel o regn om vartannat. O frost på natten ... Huuuuu ...
O mitt i allt denna prunkande djungel så stod Frukostbordet! Nybakade små bullar, ljuvliga ostar, nykokt sylt, ägg, skinka, korv, massor av härliga frukter o bär .... o så kaffe och flädersaft!  Se det är en riktigt härlig frukost och så lite mysigt småprat och en katt i knät! Ja för det måste man ha hos Mrs E. En riktig charmör dessutom!
Och fler små kissar har flyttat in sen blogMadame var på besök sist! Två jättegulliga små kattfröknar, Sigyn och Freja. Såååååå helt bedårande!!! Och mitt ibland oss alla tronar den stora lugna trygga Cinderella! Grand old lady!

Nu blir det bilder!

Cinderella



Efter att ha knött sig i blogMadames knä en låååång o varm stund så blev Charmör säkert inspirerad av småkissarna och lekte som en galen katt med någon trevlig ullig kattleksak en lång stund tills han kom på att han var ju alldeles för gammal för sånt trams och fick gå ut o svalka sig en stund.





Och här kommer småkissarna!
Freja och Sigyn


























Tack för en underbar frukostförmiddag!!!
..............................................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar