lördag 1 april 2017

Å så var det bara en ...

.... liten kisse kvar ...
Jaaaa nu har det varit flyttandets tid.
1. Först flyttade Dexter / Azlan och for iväg med sina goa hussar till sin storebror Blixten / Denniz i Limhamn. Det blev ett rörande farväl med alla kissarna i hallen som tog farväl o mammaMia pussade den lille i buren och när matte pussade o sa farväl så jamade lille Azlan till matte o sa sååååå många rara saker så det ska jag inte ens tala om för då blir det blött i ögat. Azlan småpratade ända till Halmstad o först då fattade hussarna vad Azlan ville! Komma ut ur buren o ligga i knät! Å där rullade han nöjt ihop sig o sov ända hem!

2. Sen flyttade Dotty / Astrid hem med sin husse o matte till storasyster Cleopatra / Ester i Kungsbacka! Dotty som var minstingen när hon föddes har nu blivit största damen någonsin och fyllde upp degbunken rejält när vi testade vågen ... 1 920 gram! Sen blev det provsittande i buren nu oxo och Astrid fann sig väl tillrätta där inne. mammaMia insåg nu att flyttandet hade kommit i gång och nöjde sig med att övervaka det hela på avstånd och börja smida planer för framtiden ... aj aj aj ..

3. Och sen flyttade Ettan / som nog kommer att kallas Ettan ... och som flyttade till en storebror Mylo i Linköping. Ettans bur var jättespännande. Där inne bodde ett stort pälsigt DJUR redan! Såg mest ut som en grävling .... Linda tog resolut och rev ut odjuret på golvet. Och de andra kissarna började försiktigt försiktigt att närma sig det där vad det nu var för något ... en efter en ... och bekanta sig. Å sen var det ju inte så farligt längre och Ettan traskade kavat in i sin bur till det pälsiga o la sig bekvämt tillrätta. Sen fick Ettan ÅKA TÅG! Oj det var spännande. Fick oxo komma ut o sitta i knät och somnande så gott på tågresan.

4. Och sen flyttade .....    nääääää .... ingen
För matte får ha lilla DC kvar EN HEL VECKA TILL!!!

Och tänk vilken spännande vecka det har varit för de flyttande kissarna i sina nya hem med storasyskon, som plötsligt drabbades av EN NY katt i huset!!! Det var inte vad de hade tänkt sig när deras matte o husse reste iväg på morgonen med kattväskan! Oj oj oj så spännande möten.
Lite morr o fräs, nya dofter, nya grejer, nya rum, kisselådorna, matplats o maten, familjen, den förfärliga andra katten ...
Rapporterna har duggat tätt hela veckan. Dag för dag. Dröjde inte länge ... sover i sängen tillsammans, ligger i knät, får leka med storebror / storasyster, äter tillsammans, blir tvättad av storasyster / storebror ... jaaaa det går jättefint, även om det blir lite tuffa tag ibland i leken, men de små har ju haft tuff skola hos matte med fem vuxna som uppfostrat hela tiden, så de kan trixen för att klara det oxo.
Så underbart att få dessa rapporter, små frågor och bilder o filmer!!!
Tack alla härliga familjer!!!

Bilderna i dag blir från sista dagarna med gänget hemma hos matte!







Sista natten hela gänget i mattes säng!


Dexter / Azlan



- mmmmmm gottgott ... mmmm vaddå? räkor .... näääääää .... 
SALLAD ska de va, sa Azlan! man är väl vegetarian




Ettan är väldigt skeptisk,
- näää, sallad ... det kan man väl inte äta ...
jag fick räkor under bordet ... Det var riktiga grejer det! sa Ettan


I husses famn!


Dotty / Astrid







Ettan






Och sen är det bara lilla DC kvar hemma ... en vecka till ...
Och jaaaa så tomt det var utan alla syskonen!!!
Oj oj oj
Vad gör man då???
Jo skaffar sig en ny kompis!
Den ihärdigt enerverande kvitterbollen!
Får till o med följa med som matkompis!




Och så kan man ju ligga o softa med Betty!


Eller mysa med morbror Bus i S-et
Om man är riktigt snabb kan man leka med hans svans oxo ...
- Det där hörde jag inte, sa Bus



...............................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar