lördag 8 april 2017

Å så var det ingen kvar ...

Så tyst det blev ....
Sista lilla bäbisen flyttat i dag. Stenkatten's Divina Commedia, DC.
Senaste nätterna har lilla DC sovit hela tiden på kudden bredvid matte i sängen! Så fort man petade på henne så sätter motorn igång och hon rullade behagfullt runt några varv o tog kanske en runda under täcket för att sen inta sin prisessplats på kudden! Hur svårt är det inte att skiljas från en sån goding .... Jättesvårt!
Och så lekte vi lite medan vi väntade på nya matte, som kom och som vi hade det jättetrevligt tillsammans med, och så plötsligt åkte de iväg ... mot nya öden o äventyr och ett spännande liv! Jaaa, det blir alldeles säkert det bästa man kan tänka sig för lilla DC, som förresten inte är så liten heller .... 2 kilo och femton gram! Nästan vuxen ju ... lilla tösen!
Och nu vaknade de stora gamlingarna till liv, när lilla DC hade åkt ... Oj vad de satte igång att leka! Leka med ALLA bäbisarnas leksaker, bollar, möss, klösar ... ja allting flög omkring i luften ... och ut på Alcaterazzen i flygande fläng ... och sen racerlopp genom hela huset.
En hel halvtimme höll de på så där. Och sen var det klart. Och resten av dagen kommer att ägnas år att SOVA. Och drömma om det underbara att få vara ensamma med matte! Alltid! Fast det kan ju inte matte lova ...
Sista natten i mattes säng











❤ Lycka till lilla DC ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar