söndag 5 mars 2017

Bäbisarna 9 veckor

Det är väl ändå inte sant.  Nio veckor???? Näääääää ... vill skriva fem veckor ... eller sju veckor .... Men jo tyvärr. Nio veckor redan. Det betyder, bara tre veckor till tills de är flyttfärdiga .. Vart tar alla veckor vägen?

Morbror Bus passar på att pyssla med kissarna lite extra. På bilderna är det Ettan som först blev tvättad så han var alldeles genomblöt o sen somnade så gott vid store store jätte-morbror Bus, som låg hos honom i flera timmar. Ja det blir många Ettan-bilder i dag ... smaka grädde var den stora händelsen och han njöt i fulla drag o blev en riktig liten Ettan-Gräddnos! Mums! DC missade grädden men ser inte ut att svälta .... mätt o belåten så magen står i fyra hörn och då är det sååååå bekvämt att behagfullt få luta sig mot kuddarna i soffan! Dotty inkvarterar sig gärna i eget hus och vet precis hur sött och behagfullt hon ska posera i öppningen.

Såg att jag alldeles tappat bort lille Dexter / Azlan i kameran denna veckan ..... får bli bättring i veckan som kommer m måååånga Azlan-bilder!













..........................................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar