fredag 5 februari 2016

Sista natten med Bamse

I dag var den stora dagen för bäbisarna.
Veterinärbesiktning, vaccination och chipsprutan!
De har vuxit sen förra vaccinationsutflykten! Det räckte minsann inte med en resväska i dag ... nääää matte fick leta upp den rosa oxo. Så det var en ljusblå och en rosa. Bamse o Brummelisa i den rosa och blåbären Betty o Blixten/Denniz i den rosa. Och så småpratade de hela vägen till veterinär Gustaf.
Och tänk så duktiga de var där alla 4!!! Och charmade alla. Klättrade djärvt ur sina väskor o gillade att bli klappade o gosade med hela tiden och de där sprutorna gick dem helt obemärkt förbi. Även den där tjocka chipsprutan ... njaaaa Blixten hade någon liten synpunkt men den glömde han snabbt bort.
Och alla blev godkända i besiktningen. Med Beröm Godkänt, blev det.

Hemma hade vi sen trevligt finbesök från Göteborg! Som kom med 20 kilo kamerautrustning. Och tog flera hundra bilder på de små och stora kissarna. Och så hade vi en mycket trevlig stund tillsammans med småprat om livet och allt.

Och i kväll har matte packat kattungepaket som de får med sig när de reser. Varma strumpor, kalsingar, halsdukar, tandborste, lite sommarkläder  .... Lugn. Skojar bara...Kattungepaket innehåller lite reklam från vissa företag och så lite mat och smågrejer som matte plockat ihop.
Jaaaa det är både roligt och så sorgligt. Nu blir det snart bara härliga minnena och bilderna kvar ...

Så skulle matte ta lite sista bilder ... och vad hände då med mattes bästa kamera!
BYT BATTERI! Inte Ladda batteri. Näääää Byt Batteri. Så det blev att ta till mattes så kallade Utekamera. Den som är superbra att ta bilder med utomhus eller i solskenet inomhus. Och solsken är det INTE klockan 10 på kvällen ... Så därför är det lite lagom dåsiga avslappnande bilder i dag utan den där skarpa krispigheten som det skulle blivit med min strejkande Canon ...
Och kamerablixten på denna kameran gillas INTE så därför tittar de inte på oss i kväll! Och förresten så var de nog liiite trötta efter dagens strapatser

I kväll var det Bamses och Blixtens kväll. Bästisar. Bröderna.
Och så rätt som det var så öppnade mammaMia mjölkbaren för ALLA FYRA minsann!











..........................................................................

1 kommentar:

  1. Ja...härliga minnen kvar...
    Men även sista bilderna blev ju fantastiskt fina...trots allt...
    Gullungar. ALLIHOP!
    Lycka till i livet!
    Nospussar..

    SvaraRadera