söndag 21 februari 2016

På vintern är det snö

Ja så kom det lite snö igen då. Även om det i dag är i smältstadiet så är det ändå det där kalla blöta vita som skymmer marken o som gör det så fasligt besvärligt att ta sig fram. De enda som anar våren är fåglarna. Sjunger som bara den o flyger som galna fram o tillbaka i stora flockar.
För nån vecka sen eller så kom  det riktigt mycket av det där vita o låg som tjockt tjockt ludd överallt. Och det är ju ganska vackert. Ett tag eller så. Till det blir blött o oformligt o bara i vägen.

Kissarna tycker snö är OK ... men inte så mycket mer. Nalle kan vara ute hur länge som helst förståss medan Linda o mammaMia helst vänder i dörren mot Alcarterrazzen.

Och så var det lilla Bettys tur i dag .... för andra gången till o med! Fast i dag var det halvblöt snö och inte ville det sig med bilder heller o förra gången då glömde vi kameran ... som det blir ibland. Men ute var hon i alla fall o traskade omkring en stund. Men sen darrade hon på de små bakbenen o då lyfte matte upp Betty o svepte in henne i en stor o go o varm sjal och så gick vi in i värmen o stängde dörren till Alcaterrazz.

Och alla de andra missarna ville oxo komma in

Nalle gillar snö!





Betty är ute o kliver





Nu vill vi komma in!




.................................................................

1 kommentar:

  1. Härliga bilder på nyfikna missar...måste bara undersöka detta vita..kalla..konstiga...Gott inne i värmen i alla fall!! Nozizzar..från Betty&Bosse...inne i värmen. ..

    SvaraRadera