fredag 1 januari 2016

Du som suktar efter kattungebilder ...

Det har varit en tuff helg och därför har inlägg o bilder fått vila.
Började för tre dagar sen ... Blixten och Brummelisa kräktes. Flera gånger. Och Blixten blev riktigt medtagen och ville ingenting. Åhhhh så orolig matte! Så det blev att åka till våran husveterinär Gustaf, som finns dygnet runt som en klippa. Då blev det åka-bil-premiär inpackade i varmaste filten. Kl 11 på kvällen. Åhhh vad Blixten hade synpunkter!!! Oj oj oj!!! Nästan hela vägen ... och det är ju inte så långt, men Blixten var väldigt högljudd o det gällde ju att konkurrera med radion. Gustaf tog Blixten under armen för att hämta stetoskopet. Det var oxo något man måste ha väldigt stora synpunkter på, tycker Blixten ...  Hjärta lungor jättebra kondition. Inte hunnit bli uttorkad. Bästa medlet för att hämta sig blev en liten B-vitaminspruta! Och NU GJORDE VERKLIGEN BLIXTEN SKÄL FÖR SITT STAMNAMN. Efter sticket så rusade en grå blixt i zicksack över bordet och det var på håret att den landat på golvet. Men matte var snabbare o fångade upp den lille vilden i luften och han fick störta in i buren i stället. NÖJD! - Kunde inte fått ett bättre namn, sa Gustaf
Och lilla tjockisen Brummelisa sa inte ett pip.
Sen åkte vi hem.

Nästa morgon var det Bamses och Bettys tur att må illa! Och en ny tur till veterinär Gustaf. För säkerhets skull tog vi med alla fyra. O så blev det B-vitamin till Bamse o Betty, som fick sin spruta utan protester.
Bilresorna var bara högljudda på halva ditresan .. på hemresan var alla jättetysta och hade tom slumrat till när vi kom hem.

Efter dessa stick o upplevelser så har alla fyra mått jättefint! Äter Intestinal + lite mat i mjölkbaren hos mamma och i dag har jag blandat upp Intestinal m deras vanliga mat.

I går eftermiddag var det mammaMias tur att må illa ... Fast som vuxen är hon mera tålig än kattungarna så det blev först lite druvsocker och sen att äta små portioner Intestinal ... och nu mår hon oxo fint.

Kattungarna har nu erövrat hela huset och tar sig fram precis ÖVERALLT. Matte suckar stundtals över saker som ramlar ner eller välter. Saker som matte absolut aldrig skulle kunna haft en tanke på och därför inte varit fastsatta m häftmassa. Men vaddå häftmassa ... vad gör man med dukar till exempel m sina långa snibbar .. juldukarna ...
Köksbordet är en 10-poängare för att sova på. Det tycker mammaMia oxo ... så du förstår varför blogMadame har ett STORT köksbord. Där ligger dessutom en tjock o härlig nyårsduk, tjock som en filt. Kan tro att där är gott att vara.

Nu blir det bilder! Många bilder! 40 stycken. Utan kommentarer, dem får du hitta på själv i dag!

Brummelisa

Bamse

Betty

Blixten

Blixten

Blixten

Blixten

Blixten

Blixten

Betty och Brummelisa

Bamse

Bamse

Brummelisa

Betty uppe och Blixten smakar på hustaket

Betty

Blixten

Blixten

Betty

Betty

Brummelisa

Brummelisa

Betty och Blixten närmast

Betty och Blixten, hej å hå!

Betty o Bamse

Bamse

Bamse

Brummelisa

Brummelisa

Betty

Bamse

Betty

Betty och Blixten, som tvättar foten

Betty sover o Blixten tvättar foten

Blixten

Blixten

Blixten

Blixten

Blixten

Blixten

Blixten

....................................................................................

1 kommentar:

  1. Nawwnnnnn......så obarmhärtigt söta små dunisar♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
    Är kär i dem allihopa!!!!!!
    Massor med gos & nospussar till pluttisarna♡

    SvaraRadera