onsdag 6 januari 2016

Denniz

eller Blixten som det kommer att stå i stamtavlan ... Denniz som kommer att bli skånepåg nån gång i februari!
Denniz är en mycket driftig kisse. Aktiv, självständig, nyfiken, snabb, bestämd, hungrig, matglad, leklysten, buslysten ... och högljudd. När Denniz är hungrig går han resolut till köket och stirrar intensivt på matte och SKRIKER högt! Ja JAMAR högt, och kniper ihop ögonen en smula samtidigt så att matte verkligen fattar. Och matte fattar. Och då blir det - kom kom kom alla kissarna nu blir det mat mat mat!!! Och då strömmar alla kissarna fram till det STORA middagsfatet där inte bara de små bänkar sig utan oxo de stora, så många som får plats tar sig gärna oxo en smakbit.
Sen är Denniz nöjd. Och mätt. Och då blir det eftermatentvätt en bra stund. Och sen blir det lek o bus!!! När Denniz lekt färdigt m kompisarna DÅÅÅÅÅÅÅ kan det mysas m matte ... särskilt om matte lägger sig på sängen. Till natten är det såååå gott att krypa riktigt nära matte och till o med somna över mattes arm. Och vad gör matte då???? Jaaa det blir att sitta kvar med armen under Denniz ... för inte vill man störa den lille vilden som nu somnat så sött ... Och sen får ju matte både nackspärr och kramp o träningsvärk i en massa konstiga muskler som inte matte ens visste fanns dagen efter ... Men vad gör väl det. Man är sååå lycklig över att få ha den lille godingen så nära o gosa med. Och matte har alldeles glömt bort de där två blomkrukorna som föll i golvet precis när matte städat färdigt ...

Nu blir det Denniz-bilder, nästan bara Denniz i dag! Mycket upptäcka-bilder. Och så lite bus-med Betty bilder. Du ska tro ett de kan busa!!!! Vilka grabbotjejtag mellan dom blåbären! Rena rama blåbärsmoset kan man tro att det ska bli.

Allra först är det morbror Bus som vakar över alla de små.
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar