lördag 21 november 2015

Svårt att slita sig

Vaddå ta bilder .... sitter ju m näsan i bäbislådan heeeeela tiden. De här fyra juvelerna är bara såååå bedårande härliga så det kan du inte tro. En vecka gamla i dag! mammaMia pysslar om dem perfekt och har mat så det räcker att växa på. Och växer gör de. Matte är ju siffergalen och viktoman och följer viktutvecklingen noggrant. Första veckan har alla bäbisarna passerat 200 g-strecket ... med råge! Särskilt Bamse, som landade på 244 g i går kväll! Har gått upp 125 g sen han föddes minsann.
Det var ju stora bäbisar redan när de föddes och alla har gått upp mellan 12 och 21 g per dygn.

Och namn har de fått!

Stenkatten's

Betty, blå
Bamse, blå m vitt
Blixten, blå
 Brummelisa, lila

Lite bilder från veckan! Och i dag börjar man ana små ljusglimtar i ögonspringorna .... åhhhhh ...
Men det blir på bild en annan dag!

Det är ju möjligt att Betty på någon bild är Blixten ... eller att Blixten faktiskt är Betty .... de är så fruktansvärt lika blå båda två och de gillar inte att bli tittade i rumpan varje gång det ska bli bild ... Dessutom lika i temperament redan. Busiga, temperamentsfulla, snabba som blixten (!) i bäbislådan för att få bästa platsen i mjölkbaren och slåss gärna för att hävda sin rätt ... ja de små trollen ...























...........................................................................

3 kommentarer:

  1. Helt helt underbara är dom!! Tycker att Bamse är rätt så lik sin mamma. Vågar mig också på en gissning om att Brummelisa redan har fått ett eget hem att flytta till när det blir dax, alldeles nära gammelmatte ;)

    Grattis återigen till en härlig kull

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅÅÅ Brummelisa är ju så fin. Hmm vart skall Brummelisa då? Till Lena?

    SvaraRadera
    Svar
    1. näääääää .... inte precis .... / blogMadame

      Radera