söndag 23 augusti 2015

GIC Tawalli's Cameron Diaz - Mia

I dag får det bli mammaMia för hela slanten. Nästan ...

Kan ju inte låta bli att få med nåt ur vardagen oxo ... Som till exempel att blogMadame har sågat träd ... Ja det låter ju mer än vad det var förståss när man tänker efter. Det är det välsignade plommonträdet. Det håller på att avveckla sig kan man tro. Gren efter gren ger bara UPP! Och det ser ut som det är halva trädet som inte gillar att vara med längre. Och eftersom blogMadame slår halvt ihjäl sig när det gäller klippa det så kallade gräset under - eftersom grenarna är så låga - så var det bara att ta fram SÅGEN! En sån där liten finurlig grensåg du vet, som man fäller ut bladet på, skruvar åt, och sen sågar man. Urvass!
Så nu kan blogMadame gå under halva plommonträdet utan att riskera huvudvärk. Resten av trädet vårdar blogMadame ÖMT (dubbel bemärkelse, fullt m låga grenar, aj aj aj / författarens anmärkning) o där mognar just nu massor av finfina mumsiga plommon!

Fråga: Hur gammalt är trädet (grenen)?
Räkna på bara



Mia










Vansinnigt tröttsamt att bli fotograferad 


...................................................................................

Och ute i solen blir det andra färger o solfläckar ...


........................................................................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar