fredag 20 februari 2015

När det inte lyckas bli nåra kattbäbisar hemma hos blogMadame så ....

.... får man besöka andra mera lyckligt lottade. Som till exempel Eivor! Vilken fin eftermiddag! Både god mat och massa kattprat och så alla dessa underbara kissar som bor där.
För att inte tala om lyckan att komma just som det blivit tillökning i kattfamiljen med tre ljuvliga små som i dag var bara 1 dag gamla. Mamma Marängen o pappa Keb hade verkligen lagat till denna kullen superbra.
Kattungar brukar vara omöjliga att ta bilder på ... blir ju för det mesta "rörliga" bilder, som de rusar omkring. Men små kattbäbisar bara en dag gamla ska väl inte vara nån konst ... Men ICKE! De var väldigt pigga små krabater och protesterade med hela kroppen och med mycket ljud att det var bara hos mamma hos mamma man ville vara. Men det blev fall nåra bilder fast de gör ju inte kissarna rättvisa ... De är som vanligt SÅÅÅ MYCKET BÄTTRE i verkligheten .... SUCK!
Hos Eivor bor oxo stilige pappa Keb som under hela eftermiddagen inte rörde sig ur fläcken utan bara softade o slumrade. - Det är jobbigt att vara pappa, minsann, ska ni veta, sa han.



 Och här kommer de första bilderna på bäbisarna. Efter utrensning av de allra rörligaste ...








Och så mamma Marängen med sina små nyfödda inne i sitt bo


Tack Eivor för en mysig eftermiddag och för den goda lunchen i ditt fina kök!

.......................................................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar