söndag 1 mars 2015

Nalle har besök ... ZORRO!!!

Ända från Lidköping kom detta lilla svarta yrväder för att tillsammans m sin husse hälsa på Nalle hemma hos hans matte ... Du hänger med nu väl ...
Detta lilla svarta troll ser ut ungefär som en korsning mellan mini-Maine Coon och en Skogkatt ... typ ... Ingen vet riktigt var den lilla krabaten kom till eller vem som är hans mamma o pappa. Men det gör absolut ingenting för han är ju ZORRO!
Och så skulle han få komma hem till en förväntansfull Nalle.
Och hur gick det? 
ZORRO klev ur sin bur och Nalle o ZORRO pussade varann i 2 sekunder .... Seeeen utbröt de högljudda och ruskigt ilskna protesterna! Nalle ansåg att den här lille skiten måste man sätta på plats! Och vrålade ursinningt o fräste. Men lille ZORRO tog det hela med ro och tyckte bara det var jättespännande med ett nytt hus, nya rum, en stor Alcaterrazz UTE, en ny toalåda, ny mat, har fått både husse och matte .... och då kan man ju säkert överleva den där morrande stora bruna Nalle-katten.
Efter en dag vaktar Nalle fortfarande ZORRO och bevakar varje steg han tar o tassar efter honom o gnider nosen för att utplåna alla märken efter honom. O eftersom det ju är tröttsamt att morra o skrika på den lille hela tiden så är det väl lika bra att acceptera så småningom sakernas tillstånd.

BlogMadame har ju varit på besök m kameran. Och här kommer bilder på det svarta yrvädret från Lidköping! I blandad oordning.















Och Nalle han längtade nog lite att få komma hem till blogMadame .... 
tryggt att stoppa in tassarna i hennes stora tofflor ...
få lite semester ... vila upp sig ... 
inte lätt att ta hand om såna där ungdomar ...

..............................................................................

1 kommentar: