söndag 16 februari 2014

Oj vad tiden går ...

Snart är alla bäbisarna flygfärdiga. De blev 11 veckor i går. Tänka sig så snabbt det har gått. Lite ångest o sorglighet att de snart ska flytta. Alla bäbisarna har fått underbara familjer att ta hand om! Aslan flyttar i slutet av veckan hem till Huskvarna, Astérix hittade sin drömfamilj alldeles bakom knuten, i Alingsås och Askungen flyttar ända bort till Lindesberg. De båda flyttar en vecka efter Aslan. Så det känns i alla fall fint att inte alla flyttar på samma gång utan lite då och då ... en i taget ...
Efter flera veckor av dåligt samvete för uppdateringar på bloggen för vänner o bekanta, kattungeköpare och du som bara ramlade in av en slump ... så har jag nu äntligen vittjat kameran på så där en 600 bilder ... Så bilder har det blivit ... Och i dag så har jag ägnat mig åt att gå igenom alla. Det betyder ta bort, ta bort, ta bort ... Jo, några blev det kvar och några av dem kommer här!

Flera av bilderna ligger i inlägg nedan så du får mycket att titta på. Klicka på bilderna så blir de större och du kan se dem i serie på respektive inlägg.

Allra först kommer en jättefin present från Astérix familj, från Thindra! Så jättegulligt!!! Tack såååå mycket!
Där väntar man otåligt på att få hem den lille sötnosen och barnen har gjort ett Väntsnöre! Ett snöre med pärlor. En pärla för varje dag som är kvar tills Astérix kommer hem! Det du!



























..............................................................................

3 kommentarer: