måndag 14 mars 2022

Tvåochenhalvvecka

 Bildbomb efter bäbisarnas premiärutflykt till soliga vardagsrummet i går! Jaaa vilken utflykt.
Bäbisarna sa, Ack och Åhhh och gjorde hopp o skutt o snedsprång och små fall från låg höjd och klättring på klös och på matte (aaaaaj aaaj aaaaj ... ) 

Och så skulle ju matte fotografera dessutom. Jag skriver det varje gång, och även denna gång: ATT T DET SKA VA SÅ SVÅRT! FOTA KATTUNGAR! De är ju så små .... 
Men snabba, illvilliga mot kameran, vänder om i sista fina fotogeniska ögonblicket ... o så blir det rumpan i fokus ... och så pratar de hela tiden. Särskilt Milou som har sååååå mycket synpunkter! Och vill så mycket, helst allt på en gång. Medan Mowgli är den sävlige tjockisen som kan sitta i mattes knä eller i ett bekvämt hörn på ändan och studera sin tass i timmar ... nåja några minuter ...  från alla kanter, och tvätta den noga och sen sin tjocka mage. Det gör Mowgli också, fast det blir mer i förbifarten .. som hastigast, för att i nästa stund hitta på nåt att traska iväg mot eller klättra upp på!
Jaaaa vad de kan!

Nu kommer bilderna! I vanlig oordning och vem som är vem går inte att utsäga ifrån bilderna. Lika som bär, blåbär, är de!

















Hemma igen efter utflykten!
Då blir man hungrig
Och baren är öppen!


...................................................................................................................

1 kommentar:

  1. Alltså Lena, så underbart näpna och jag önskar så att jag hade haft plats för en tredje pälskling! Hälsar Carin med Alice och Esmeralda.

    SvaraRadera