söndag 17 december 2017

Lussekatterna

Brummelisa valde att behålla sina små bullar i ugnen en extra dag ... men så blev det oxo superbäbisar och MÅNGA!!! Vi hade alla förväntat oss så där en 2 - 3 .... för inte var hon så stor inte Brummelisa. Nääädå ... liten nätt mage väldigt mjuk ... jaaa tänk om hon skojat med oss hela tiden? Bara ätit lite mer än vanligt o blivit  ... fet ...
Men så var det inte.

Den 14 december på eftermiddagen började det trilla ut, den ene efter den andre ... och Brummelisa var såååå duktig även om det var jobbigt oxo och Brumma tyckte säkert att allt var mycket underligt som hände och till o med fördrog att sitta i mattes knä och få sina bäbisar!!! Eller åtminstone få sitta tätt tätt bredvid henne ... Ja matte är ju inte blogMadame, utan min dotter, som oxo var med under hela tiden. Brummelisa bott hos oss sista dagarna och ska vara här tills bäbisarna är flygfärdiga. Alla de andra kissarna hos blogMadame var ju väldigt nyfikna, precis som när mammaMia fick sina bäbisar. De kom o satt lite runt ikring och Betty pussade syrran lite lycka till (eller vad hon nu tänkte). Men när väl bäbisarna började komma ... då var de som bortblåsta!

Men Brummelisa klarade det hela alldeles utmärkt. Och det räckte inte med de där 2 - 3 som blogMadame tänkte .... nääääädå 6 stycken underverk såg kvällens ljus minsann!!!

I går var bäbisarna två dagar gamla, och blogMadame tog sig samman och plockade fram kameran!

E-kullen är det. Och namnen bara föll på plats med en gång. Så det blir både bild och namn! I dag är bäbisarna tre dagar, ännu sötare och massor av gram tjockare ... men det får bli nästa bildomgång. Det går fort när bäbisar växer!

Hela gänget



Stenkatten's Edith, lilasköldpadd j
Tingad





Stenkatten's Edgar, blå a
Reserverad
Förstår inte, det blev bara tre bilder ... men söt är han ...



Stenkatten's Elliot, blå a
Reserverad





Stenkatten's Emil, blå a
Tingad





Stenkatten's Esmeralda, blåsköldpadd g
Tingad




Stenkatten's Elvira, lilasköldpadd j
Tingad





...................................................................................................................

2 kommentarer:

  1. Stort grattis till alla sötnosarna. Ska bli kul att få följa dom. Kram

    SvaraRadera
  2. Eyor... visst glömdes ett v i det namnet?

    SvaraRadera