lördag 23 december 2017

Bäbisarna en vecka och ögonblick!

I förgår blev bäbisarna en vecka gamla!
Alla mår så bra så bra och äter o växer och alla har dubblat sina födelsevikter med råge. Brummelisa är väl inte världens bästa mamma .... överlåter gärna toalettbestyr o putsning till matte eller Betty. Betty, som mer är gärna ställer upp. Hon ääääälskar bäbisarna. Tänk vilken mamma hon blir om allt går bra om tre veckor ... Matte suckar emellanåt och önskar att det fanns blöjor till små kattbäbisar ...

Man kan tro att det är jättelätt att fotografera små kattbäbisar. Men nääääää ... de rör sig precis hela tiden! Och de varken ser eller hör, så man kan inte locka dem att titta åt "rätt" håll heller med någon kattleksak. Suck! Det blev svettiga akrobatiska övningar och Elvira ville absolut INTE vara med på bild! Så det blev bilder från i dag, när matte var bestämd: Nu tar vi det!

De är väldigt mysiga och sociala de små liven, redan! Kommer till handen så fort man sticker ner den i bolådan. Vill gärna kela och bli kliad under hakan och på magen ... och passar då gärna på att kissa lite ... såna är kattbäbisar ... Inte alls rädda för att bli upplyfta! Skriker inte alls då utan gosar in sig i handen. När de äter på mammaBrummelisa så kurrar/ knorrar / de i kör.
- De spinner! säger matte förtjust och fortsätter sitta med näsan i bolådan medan hemmet förfaller sakta men säkert.

I dag! DÅ! Hände det mysigaste av allt i kattbäbisars levnad ... det började glittra små blå ädelstensblänk i ögonvrån!
- Hej världen, sa Esmeralda och Elliot!

I morgon är det julafton ... då blir det nog mera blänk ..
Men här kommer de första. Och sen blir det 1-veckas-bilderna

Esmeralda



Elliot



Bäbisarna 1 vecka

Edith





Edgar





Elliot




Emil




Esmeralda






Elvira







..............................................................................

1 kommentar: