torsdag 5 oktober 2017

Flygfärdiga

Tio små kattbäbisar såg dagens ljus .... ja dvs kattbäbisar ser inte dagens ljus inte förrän de är så där en 10 dagar gamla förståss ... för 12 veckor sen. Bokbackenbäbisar. Eftersom de bara bor så där en 30 minuter bort, så har det blivit några besök. Och i dag kunde inte blogMadame hålla sig ... Och det var i sista momangen för i morgon börjar de flytta till sina nya förväntansfulla mattar o hussar både riktigt låååångt bort o en del alldeles nära.
Ja, så är det med kattbäbisar. Man har dem till låns några underbara veckor.
Men i dag fick blogMadame njuta dessa underbara små tjockisar o gosa med dem, bära omkring i famnen o stoppa näsan långt in i den goa pälsen. Tio stycken! Jättepigga sötnosar. Och hungriga. Snabba som blixten för att stjäla ost o bröd o smör från den fina frukosten som Mrs E hade dukat upp.
- Nääää, sa Mrs E, NU får ni sluta! Kom nu så ska ni få eran egen goda mat på golvet!
Och då kastade sig alla ner på golvet och smaskade för fullt ... i 45 sekunder ... och sen hägrade ostmackorna på frukostbordet igen ...

Jaaaaa, det var en livad frukost! Och kameran fick roa sig själv mest hela tiden, men några bilder hade blogMadame med sig hem i alla fall!

Tack för en underbar frukostförmiddag!
Och lycka till alla bäbisarna!















..............................................................................

1 kommentar: