måndag 12 december 2016

Utflykt m kattungegos och en irländsk gathund

Nu är det ju snart dags för nya Stenkatter .... mammaMia rultar omkring som om hon skulle få bäbisar när som helst. Men näääää inte än!
Så för att komma i stämning så följde blogMadame med Mrs E, Eivor, på kattungevisit! Till Trollhättan. Till Sylvia, som just nu har fyra underbart söta små kattbäbisar med sin fina Marängen! 10 dagar gamla och just öppnat den där första glimrande ädelstenen i ögonvrån. Åhhhhh det är så förunderligt.
Det var meningen att vi som kom på visit skulle hjälpa till och tala om vilka som var pojkar o flickor ... Fyra flickor är det väl ... eller kanske en pojke o tre flickor .... eller varken eller ... nääääää .... Hur svårt kan det vara? Jo faktiskt jättesvårt ibland! Och det var det. Men det löser sig nog med tiden när de fått växa till sig lite mer. Suck! Där fick vi bakläxa.

Hemma hos Sylvia bodde oxo en underbar vovve! Gizmo! Gathund från Irland! Det du. En underbar, tillgiven och klappglad vovve i sina bästa år. Visste inte till sig av lycka och ville bli klappad o omgosad heeeeeeeela tiden!
















Tack för en härlig eftermiddag!
............................................................................................

1 kommentar:

  1. Kattungesjuk är jag och nu blev jag det ännu mer. Fina bilder på supersöta bebisar.

    SvaraRadera