fredag 5 augusti 2016

Uppbrottets tid är nära

Om två dagar ... börjar det ... bäbisarna 12 veckor gamla och redo att flytta .... Det blir så sorgligt när man sitter o pysslar med deras papper o mappar o filtar o kattungeväskor o bollar o vippor o matsäck m Kitten o Mjau .... Snart är de inte här längre ...
Så får man ta ett omtag i tanken och tänka att NU blir snart sex underbara familjer sjukt lyckliga över att äääääntligen bli en medlem fler! Någon som de väntat på i eeeeevigheter får man äntligen hämta hem till sig! Och det känns ju hur varmt i hjärtat som helst.
Tror kissarna känner något på sig ... De är lite lugnare, vuxnare, tyr sig till varandra ...

Det blir en miljon bilder nu att titta dig igenom i dag o njuta av! Kanske är det de sista .... fast alla missarna flyttar inte alla på en gång! Och tur är väl det för matte ... sakta avvänjning, kan man kalla det ... Så det kan ju bli lite fler sladdbilder under en hel vecka framöver!

Du som kan alla missarna vet ju precis vem som är vem ...

Temperamentsfulla pratsamma Cleopatra
Snygge-Caspian
Chester, den lille pianisten
Cikoria med de vackra ögonen
Cornelius. livsnjutare och mattes fotvärmare
Och så den tuffaste av dem alla, lilla bruden - Celeste



























Köksbordshäng efter maten


...................................................................................

2 kommentarer:

  1. Ojojoj...så urgulliga..allihopa!!
    Önskar ER all lycka till i livet..
    små pyren!
    Tazz& Kram
    B&B&L

    SvaraRadera
  2. Åh så söööta! Vi toklängtar här hemma tills att vi imrg får hämta hem vår vackra Cikoria ♡ du är den bästa uppfödaren som har gjort ett fantastiskt jobb med allihopa♡ förstår att det är skönt att alla inte försvinner på en gg så du får njuta utav dom ett litet tag till, men du är alltid välkommen till oss på besök! Ses imrg finaste Lena. Kram på er allihopa!

    SvaraRadera