tisdag 28 juni 2016

Två små blåbärsflickor

Lika som bär stämmer på pricken! Nästan omöjligt att skilja dem åt när man tittar på dem .... och blogMadame kan inte alltid svära på att det blir helt rätt bland bilderna ....
Men det finns lite skillnader ... Cikoria är liiiiiiite lättare i vikt ... så där en 10 gram ... och liiiiite mer ligga-länge-i-knät-kisse .... fast det stämmer inte alltid. För ofta så klänger sig Cleopatra upp för byxbenet och är den allra ljuvligaste knäkisse man kan tänka sig. Cleopatra är den temperamentsfulla och i går sprang hon omkring med en liten boll i munnen HELA DAN och MORRADE åt ALLA som kom i närheten ... I dag sprang oxo Cikoria omkring med en likadan boll i munnen ... fast hon morrade inte lika mycket.
Ja de är sååååå härliga såååååå
Bilderna blir huller om buller så jag skriver inte ut vem som är vem. Vill du veta det får du komma på besök och lyfta upp dem en stund. Den som då vill prata med dig väldigt bestämt ... är Cleopatra ... och den som helst ligger i famnen och tindrar med sina bedårande ögon och ser dig intresserat in i dina ... är Cikoria. Så är det med den saken.












Vi två
är blå
fast en del säger
grå
så är det
med 
katters färger
........................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar