onsdag 8 juni 2016

Fokus på Cikoria, Cornelius, Caspian o Cleopatra

Tre veckor  och tre dagar gamla.
De är sex stycken ... små ljuvliga juveler, som vill bli fotograferade hela tiden och som vill bli pysslade med och få komma ut i vardagsrummet och upp i soffan o upp i sängen ... Eller jaaa, de vet väl inte riktigt var de är ... men det är i alla fall annorlunda mot bolådan som de snart spränger för andra gången! Och vill klättra ur! Jaaa Cornelius den store trygge pojken hängde på magen över kanten i går kväll ... flera gånger ... och lilla vilda Cleopatra gjorde fantastiskt fina HOPP rätt upp i luften mot kanten. Och så skriker de allesammans när de ser matte ... Vad vill de??? Jo, komma upp och komma ut i stora världen. De är så otroligt sociala o tillgivna allesammans!!!

Två stycken är redan Tingade, Chester och Celeste, och den vilda vackra Cleopatra är Reserverad.
Så i dag blir det bilder på Cikoria, Cornelius och Caspian. Och den vilda o vackra o starka Cleopatra insisterade på att oxo få vara med!

Stenkatten's Cikoria, ljuvligt blå och såååååå tillgiven och social. Gillar bli buren o sitta i knät läääänge.










Stenkatten's Cornelius, blå-vit (03). Störst i gänget och en sån charmör får man leta efter!!! Och så företagsam! Och ska var med överallt där det händer något. En riktig goding som kommer att bli en STOR och trygg britt! En Mr Charming











Stenkatten's Prins Caspian, lila-vit (03). En STOR o RUND o BRED läckerbit. Livsnjutare som ligger o gosar sig läääänge både i bolådan med syskonen och i knät eller ... bara med sig själv. Trygg o social och en liten upptäckare kan man ana ... går gärna med nosen i "marken" o sniffar o upptäcker. Nästan hopplös att ta bilder på eftersom han rör sig alltid på något sätt ... till maten ... gärna.








Stenkatten's Cleopatra, blå. Temperamentsfull och driftig! När man tittar på Cleopatra och Cikoria ser man absolut ingen skillnad ... möjligen när de sitter bredvid varandra ... och den eventuella skillnaden har man ju glömt snabbt. MEN lyft upp en av dem! Och det är solklart vem som är vem. Den som skriker och skriker HÖGST, är Cleopatra! Så är det med det. Och du som kommer ihåg min förra kull .... Två blåbär, lika som bär, lyft upp, den som skriker ordentligt var ... Blixten / Denniz 
Cleopatra har haft besök för några dagar sen! Det kanske blir hennes blivande matte i augusti. De gillade varandra väldigt mycket och Cleopatra är nu Reserverad.







..........................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar