fredag 6 maj 2016

Hemma hos Nalle o Brummelisa

Bettys syrra Brummelisa har ju flyttat hem till Nalle. Åhhhhh vad de har det fint o trivs med varandra!!!! Nalle har verkligen fått en kompis som han ääääälskar, o de leker o busar med varandra hela tiden. Jaaaa de vill säga .... Brummelisa busar mest! Och ibland får Nalle säga åt henne vad det är som gäller och uppfostrar det lilla lila yrvädret lite grand.

När deras matte kommer hem från jobbet är det verkligen storbus och rally genom huset. Äta mat och leka igen. Leka i sängen är det allra roligaste. Passa på varann under täcket .... gräva långa tunnlar o hoppa fram så tom matte blir skrämd.

När matte säger:
- Nu är det nattinatti och så släcker vi lampan o sover! då hoppar de ner på golvet o sover bredvid varann, Nalle i sin korg och Brummelisa i en liten sockerlåda.

På morgonen gäller det att väcka matte! Sitta bredvid kudden o invänta att matte öppnar något öga. DÅ är det bustillåtet, anser Brummelisa, och går upp på matte med riktigt tunga hårda små fötter. Gräver upp täcket lite försiktigt vid kinden för att kolla att hela matte finns där inne och hjälpa henne att gå upp .... så det kan bli mat nån gång. Om inte matte är med på det så blir det att rulla omkring vid mattes ansikte o spinna mycket högt och gosa till sig ordentligt ...

Blogmadame hälsar på de små väldigt ofta och då är det mat och bus i sängen som gäller! Och kameran var med häromdagen ...














*** NALLE O BRUMMELISA ***

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar