söndag 13 december 2015

Duktiga bäbisar

Händer saker varje dag med små kattbäbisar! I går fyllde de 4 veckor och är väldigt pigga krabater! Leker med varandra, slåss och bits. Dribblar tennisbollar o stökar till det i största allmänhet. Att släppa dem lösa på mattan i vardagsrummet låter väl jättegulligt .... Men åhhhhh det är racerfarten ... fyra stycken år varsitt håll ... in i ett litet hörn här och soffan där ... o så full fart mot nästa rum som är fullt av otestade farligheter ... de är ju faktiskt bara 4 veckor ...

När Brummelisa var 3,5 vecka då gjorde hon sin matte mållös genom att kliva in i toalådan ... krafsa krafsa krafsa snurra runt runt runt och så sitta jättestilla en lååååååååååång stund ... o sen jättenöjd skutta ur! Färdig! Kissat för första gången på egen hand! Utan mamma.
De andra hade oxo besökt pelletslådan och till o med krafsat krafsat ... för att sen se helt oförstående ut ... - men varför gjorde jag så??? Och så skuttat ur igen.
Men NU kissar alla i toalådan!

Smaka på riktig mat. Ja BabyCat mousse. På mattes finger .... ÄÄÄÄÄÄCKLIGT!!!!
Då smetade matte mousse ut på kanterna på ett stort fat o så fresta lite på fingret ... ÄÄÄÄÄÄCKLIGT!!!
Ja, de till o med krafsade bredvid fatet för att uttrycka sin avsky.
Vad gör man??? Väntar.
Så i dag! Hurra!!! Betty smaskar BabyCat för fullt tillsamman med mammaMia! Och Bamse har frivilligt försiktigt smakat ... oxo smakat på BabyCat torrisar.
Ja, det finns hopp! De behöver ju all mat de kan få i sig, nu när de är så livliga o flänger omkring hela sin vakna tid och mammaMias goa mat kanske inte räcker så långt när de ska växa. Men de ser nöjda o friska ut i alla fall.

Bilderna är fotade vid olika tillfällen ... bäbisarna har en grå och en gul låda! Får utöka strax med en tredje ... eftersom det är så rasande roligt att kissa och ALLA vill på samma gång ...



Nöjd!


.................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar