onsdag 16 december 2015

Blixten har haft besök

Fast matte är ju inte någon blixten .... Det är ju snart en hel vecka sen Blixtens blivande pappa kom på besök ... och som snart kommer igen ... oj oj oj ... här ligger blogMadame i lä. Hinner inte med allt bildande o skrivande.
Och visst var det ett kärt möte! Och Blixten, då knappt 4 veckor gammal, fick komma ut i vardagsrummet o mysa i soffan tillsammans med pappa o mammaMia och en massa mystiska djur som blogMadame samlat på sig. Kaniner o får o uggla och taxen Taxi och elefanten Ella .... Ja det var spännande för lille Blixten! Och han uppförde sig exemplariskt. Han är en riktig upptäckare och räds inte något i sin framfart, med betoning på Fart! Vilket märks mer och mer. Det är en väldigt vaken, pigg o livlig kisse.
Och som sagt om bara ett par dagar får Blixten besök igen, av hela sin blivande familj! Det blir spännande!
Då är Blixten en hel vecka äldre och har bland annat lärt sig att leka med pingisbollar, gå på toalådan, klättra på en liten klös, krama morbror Bus om benen, vågar slå med tassen mot Kappi .... men att smaka på "riktig" mat .... nääääää ÄCKLIGT fortfarande ... Och det tycker Brummelisa oxo.













Allrasötaste bilden tog blivande pappa själv på mammaMia o Blixten

...............................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar