onsdag 3 juni 2015

Smålandsutflykt med kattvisiter

Ack ack ack alla dessa söta fina små kattbäbisar som just nu frestar oss överallt ...
Och då kan man ju inte bara nöja sig med att njuta dem på bild  ... nääää hälsa på o klappa o gosa med o så träffa andra kattkvinnor o prata katt o livet med en stund!
Så var det i förra veckan ( o fler besök har det hunnit bli dessutom som kommer när väl blogMadame har vittjat kameran ... ).
Skeppshult stod det på kartan. Passerade SNABBT Ullared (waaaaoooohhhh .... ) o vips så var man framme ... hos Lotta. Skulle försåss pröva nya kameran. Det är nämligen så att jag är fullständigt oförmögen att ta fina bilder hos Lotta. Förstår bara inte hur det kan vara så. Hon tar ju själv såna superfina bilder så man blir väl nervös ... kanske ... Men med nya kameran ska det väl lyckas då .... NÄÄÄÄÄÄÄ minsann .... inte denna gången heller! Får nog bara konstatera att Lottabilder ska du se på Tawalli's blogg!
Efter smaskig lunch bar det av till Lena L som oxo har små kattbäbisar. Och de får du oxo titta på på hennes blogg där det finns underbara bilder Brembobritter!  blogMadames innebilder blev oxo här en katastrof o kan bara konstatera att inomhus blir det Canon som gäller... men utomhus passar nya lilla Lumix alldeles utmärkt. Och nåra av Lenas stora fina kissar poserade så fint i hennes uterum i solen.

Hos Lotta
mamma-Mini




Hos Lena

 







Söta Humlan
Tack för att jag fick komma på besök o träffa er alla 
njuta god mat, gott sällskap och så alla dessa underbara britter, små och stora
............................................................................

2 kommentarer:

  1. Tack själv för besöket, så kul att du ville komma. Och tack för alla presenterna bebisarna fick till sina flyttkassar.

    SvaraRadera
  2. Kan inte heller ta bra bilder hemma hos Lotta men ute bilderna hos Lena blev ju kanon med den lilla Lumixen.

    SvaraRadera