söndag 3 mars 2013

Nallesöndag!

Och vem var det som tassade o prasslade utanför huset på söndagseftermiddagen??? Alla innekissarna blev som tokiga .... De sprang från ena änden i huset till den andra, upp i fönstrena, ner på golvet, Kappi (eller var det möjligen den lilla ettriga Linda ... ) frääääässsste o moooorrrrrrade ... NÅGON GÅR UTANFÖR VÅRT HUS ... HELA TIDEN ...
Tänk så de försvarar matte!
Vad var nu detta som hände? Jo det var Nalle som kom på promenad med sin matte! Och strosade runt huset i sakta mak. Tittade in genom fönstrena för att se om någon innekisse ville hälsa ... Jo jo, hälsa ... Morr o Fräs var det. BlogMadame hade dörrarna öppna mot solen och rätt som det var kom ju Nalle fram och alla kissarna lugnade ner sig: - Aha, bara Nalle, den där bruna ..
Och så kom de in, Nalle med sin matte och ordningen var återställd o allt blev som det brukar när Nalle kommer på besök: Alla ska lukta sig igenom Nalles alla goa utedofter, mammaMia ska pussa pojken extra på nosen, sen ska Nalle gå på toa, hoppa ner i badkaret o dricka vatten, och till sist få lite gomat av gammelmatte (blogMadame). Sen blir det leka av. Och sen blir det att uppsöka nåt mysigt ställe att putsa sig i och ta en liten paus.






Snipp snapp snut o så vart söndan slut o Nalle har gått hem till sig
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bonusbild på lilla söööööta stjärtmesen
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar