söndag 11 mars 2012

Dag 2 i Varberg??? Vaddå då ...

Ja, inte har det blivit skrivet nåt på hela veckan efter Dag 2 inte ... Förstår inte att jobb o annat liv kan ta så mycke tid och ork!!!
Egentligen så började hela Varbergutställningen på vägen till Varberg ...
Jag, min dotter och 4 kissar åker i bilen söderut. Och de där fyrbenta för ett herrans oväsen, mjauar o stökar runt i sina tansportväskor för fullt. Så lite söder om Kungsbacka: - Men herrre guuuuud, LINDA är halvvägs ute ur sin bur! Har jag nånstans tidigare talat om att jag har sedan tidigare några proffessionella utbrytare i gänget? BUS nr 1 och så Kappi nr 2 ... och nu  lilla LINDA. Denna lilla damen har slitet (tuggat) upp ett stort hål i nätgallret och sticker nu nöjd ut huvet o tänker fortsätta att trycka sig ut i bilen för vidare upptäckter! Dottern får sitta på tvären resten av färden o hålla för hålet med handen - o då är LINDA NÖJD - o somnar -
Denna buren ska jag minsann reklammera, den är godkänd att ha med på flygresor ... tänka bara hur det skulle kunna bli. Oxo till höger har Linda bearbetat korgen med alla tänder o klor ...


Nåväl, Utställningen var ju toppen o allt gick lyckligt. Linda fick på hemvägen sitta i plastburen med metallgallerlucka (!!!) och Nalle fick en ny sele som han blev mycket stolt över och den reste han hem med. (vi hade ju nu bara 3 burar till våra fyra katter) Nalle stod som en kapten med framfötterna mot instrumentpanelen o tittade ut i flera mil tills han tröttnade o rullade ihop sig i dotterns knä. Och de andra kissarna hade oxo somnat vid de laget.
På söndagen gick resandet lugnt och vi stressade oss igenom alla domarbedömningarna, som gick jättefint. Alla kissarna fick sina Certifikat och fick beröm för olika saker

NALLE för sin fina päls
LINDA för sina fantastiska färger
MIA för sina underbara ögon
och så ...
KAPPI ... fräste domaren mitt i fejset o blev
DOMARENS BÄSTA
NOMINERAD TILL PANEL PÅ EFTERMIDDAGEN!!!
Där avanserade dock inte Kappi vidare,
och ägnade sig under bedömningen åt att fräsa vilt till höger o vänster
till alla andra fina kissars o mattars missnöje.

När Kappi kom hem - blev han sjukt galet tokglad o lekte hysteriskt i mattes säng o berättade för Bus o Biggis, katten med det långa håret, om allt han varit med om i Varberg.







Och lilla LINDA har lovat att aldrig mer äta upp transportburen
- Hmmmm, vi får väl se ... undrar vilken bur matte ska köpa härnäst, undrar om hon fattat att jag vill ha en med alla bekvämligheter: kuddar, liggkorg, sugrör, några fjädermöss, kattmyntegodis ... ANNARS vet hon vad som gäller!
zzzzzzz Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z zzzzzzz

1 kommentar:

  1. Vilket äventyr ni hade på utställningen, med busiga Linda och Kappi. Men det gick ju bra ändå, grattis till alla cert och Kappis nominering!
    Kram från mig och alla missar, stora som små.

    SvaraRadera