tisdag 6 september 2011

Nalle och väskan!

Alltså .... en bekväm katt .... Att gå i sele ÄNDA HEM TILL GAMMELMATTE ...  sååååååååå jobbigt. Jättelångt, säkert 100 meter ... o fullt av hemska saker på vägen ... cyklar, barn som kommer framhoppande, biiiilar, skator, dörrar som öppnas o stängs .... Huuuuuu. NÄÄ, då är det mycket skönare att bli buren - och det vill inte matte jämt o ständigt. En kisse som väger strax 4 kilo. Det blir VÄSKAN!  Nalle älskar sin väska, så det är bara att snabbt hoppa in i den när det ser ut som matte tänker gå ut ... o hoppas att hon tänker gå till "Kappi-Linda-Mia-Bus o Biggis"! Kappi, det är Nalles bästis Nr 1.

Framme!
Så där, nu kliver jag ut
UTE!
Visst, nu är jag hemma hos gammelmatte utanför köksfönstret ... får se nu, vart jag ska ta vägen ...
Här var det ju! Nu kommer jag, Kappi!

2 kommentarer:

  1. Oj,oj vad grann han är "lilla" Nalle!! Ska han "sparas" eller kastreras??? Här börjar det emellanåt bli liv i luckan..Naschi är tydligen på G med sitt första löp!! Av de andra katternas(dock inte Bullen) reaktioner....känns som om de kommer bli en jobbig tid innan de två små damerna går på p-piller. // Kramizar!

    SvaraRadera
  2. Visst är han grann ... men pappa kommer han inte att få bli. Här är det bara barnsliga lekar o brottningsmatcher än så länge. Linda är visserligen VÄLDIGT kelsjuk, men det har hon alltid varit ... o löpkelsjuka brukar se annorlunda ut ... så det är lugnt. / Kram på er alla

    SvaraRadera